top of page

Rólunk

28 ÉVE AZ ERDEI UTAKON!


1993-ban alapítottuk családi vállalkozásunkat azzal a céllal, hogy az Ajka környékén működő erdészetek, erdőbirtokosságok és fűrészüzemek részére faanyagot szállítsunk.

Számlavezető bankunk segítségével vásároltuk meg az első használt teherautónkat, majd MIKROHITEL igénybevételével még hármat. Ezek a járművek idősek és korszerűtlenek voltak, de abban az időben a rövidtávú fuvar feladatok megoldására még megfeleltek. 1995-ben vásároltuk az első -akkoriban- modernnek számító, használt teherautót, mellyel már hosszú távú fuvarokat is el tudtunk vállalni. Idővel egyre több megbízást kaptunk távolsági szállításra, ezért úgy döntöttünk , hogy a korszerűtlen járműveinket lecserélve, megerősítjük ebben a szegmensben pozíciónkat.

A "SZÉCHENYI-TERV" pályázatán nyert támogatással 2000-ben és 2001-ben pótkocsikat vásároltunk.

Az "ÚJ MAGYARORSZÁG" GOP-2.1.1-08/A pályázata keretében támogatást nyertünk egy új rakodógép vásárlásához.

Az "ÚJ SZECHENYI TERV" GOP-2.1.1-11/M pályázata keretében támogatást nyertünk egy új Palax Power 70S típusu tűzifa gyártó automata vásárlásához a Veszprém Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány közreműködésével.

Koncepciónk, hogy minőségi járművel, és minőségi munkával szolgáljuk megbízóinkat, ezért mindig megújuló járműparkkal állunk rendelkezésükre.

Járműveinket a márkaszervíz felügyeli és javítja, ezzel biztosítjuk a keletkező, környezetre veszélyes hulladékok szakszerű kezelését, valamint azt, hogy a közlekedésben biztonsággal vesznek részt kamionjaink.

Partner kapcsolatainkban az állandóságra törekszünk, így nemcsak vevőinkkel, hanem szállítóinkkal is több évre visszatekintő, jó kapcsolatot ápolunk.

2007-ben kereskedelmi célú telephelyet vásároltunk Ajkán, a Tiföldgyári út 7. szám alatt.

Sárközi Miklós és Sárköziné Gál Andrea
tulajdonosok

bottom of page